МЕДИУМИ

Прикажи #
Наслов Посети
Веб врска Промоција на зборникот 2014 2128
Веб врска TV TERA - Апел за помош од Српскиот конзул 2002
Веб врска TV Orbis - SPECIJALNA PROGRAMA NA TV ORBIS - POPLAVI VO SRBIJA, BIH I HRVATSKA 2201
Веб врска MIA - Организирана помош од Битола за настраданите во поплавите 1995
Веб врска Kanal5 - Помош од Битола за БиХ и за Србија 1988
Веб врска БИТОЛА ПРОДОЛЖУВА СО ПОМОШТА ЗА СРБИЈА И БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА 2009
Веб врска Шлепери со вода, пелени и млеко - битолчани се пуштија во хуманата акција 1981
Веб врска Пет шлепери вода и еден лекови за загрозените од поплавите во Србија, од конзулoт Силјан Мицевски 1992
Веб врска Организирана помош од Битола за настраданите во поплавите 1993
Веб врска И Битола ќе помага за настраданите во поплавите 1988
Веб врска Sitel - Организирана помош од Битола за настраданите во поплавите 2006
Веб врска Plus info - Битола испрати пет шлепери вода и друга помош за Србија и Босна и Херцеговина 1995
Веб врска TV TERA - Битола на нозе за помош на Србија и БиХ 2012
Веб врска Голема хуманитарна акција „Битола со срце за Србија, БиХ и Хрватска“ 2001
Веб врска Битола со срце за Србија, БиХ и Хрватска 2005
Веб врска TV TERA - Промовиран зборник за конзулска Битола 1994
Веб врска TV ORBIS - Промовиран петтиот зборник од научни трудови за битолско – српските односи 2049
Веб врска MAKFAX- Промовиран зборник за историските, културните и уметнички врски меѓу Македонија и Србија 1982
Веб врска KANAL5 - Промовиран зборник за Конзулска Битола и културните врски меѓу Македонија и Србија 1954