КОНЗУЛАТ НА РЕПУБЛИКА СРБИЈА ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА – БИТОЛА

ПОЧЕСЕН КОНЗУЛ

Контакт слика

Адреса

  • УЛ. ВИЕНСКА 2/4
  • 7000 БИТОЛА
  • РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Контакт

  • +389 47 242 222

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со * се задолжителни.